Privacybeleid

PRIVACYBELEID FULL SERVICE HOSTING

Full Service Hosting acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We zullen deze informatie gebruiken voor andere doeleinden gebruiken met uw toestemming. Full Service Hosting zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Wij voldoen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Dit houdt onder meer in dat wij:

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden we persoonlijke informatie verwerken. Dit doen we door middel van deze Privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonlijke gegevens beperken tot alleen de informatie die nodig is voor legitieme doeleinden;
  • zal eerst uw uitdrukkelijke toestemming vragen voor het gebruik van persoonlijke gegevens in gevallen waarin uw toestemming vereist is;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en hetzelfde eisen van derden die namens ons persoonsgegevens verwerken;
  • respecteer uw recht om persoonlijke gegevens op uw verzoek in te zien, te corrigeren of te verwijderen

Full Service Hosting is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring beschrijven we welke persoonsgegevens door ons worden verzameld en met welk doel. Wij raden u aan deze aandachtig te lezen. 

Gebruik van persoonlijke gegevens

Wanneer u onze service gebruikt, verzamelen en bewaren we automatisch bepaalde informatie. Dit kan persoonlijke informatie bevatten. Wij bewaren en gebruiken alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de gewenste dienst, of gegevens die bij indiening duidelijk worden vermeld, zullen aan ons worden verstrekt. Dit omvat uw naam, adres en betalingsgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.

  1. Registratie

Bij bepaalde onderdelen van onze dienst dient u zich eerst te registreren. De persoonsgegevens die u bij de registratie heeft opgegeven, slaan wij op via de door u gekozen gebruikersnaam. We bewaren ze zodat u ze niet elke keer hoeft in te vullen en zodat we contact met u kunnen opnemen voor verkoopovereenkomst, facturering en betaling en om u een overzicht te geven van de producten die u heeft gekocht.

De persoonsgegevens die aan uw gebruikersnaam zijn gekoppeld, delen wij niet met derden, tenzij dit nodig is in het kader van het uitvoeren van de overeenkomst die u met ons sluit, of wanneer dit wettelijk verplicht is. Bij het vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij besluiten om persoonsgegevens over te dragen aan de autoriteiten.

  1. Full Service Hosting Configuratiescherm

Met ons portaal krijgt u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf zaken kunt configureren, toevoegen of wijzigen .

  1. Afhandeling van bestellingen

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonlijke gegevens om deze te verwerken. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook aan derden verstrekken, indien nodig, voor een vlotte afhandeling. Verderop in deze Privacyverklaring leest u hier meer over .

  1. Contactformulier en nieuwsbrief

Het is mogelijk dat wij een nieuwsbrief aanbieden om geïnteresseerden te informeren over ontwikkelingen met betrekking tot onze producten en / of diensten. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst met abonnees.

Als u een contactformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, worden alle gegevens die u ons stuurt bewaard zolang we de inhoud nodig hebben om deze volledig te beantwoorden en te verwerken.

Uw persoonsgegevens worden nadrukkelijk niet meegedeeld aan derden en Full Service Hosting zal uw persoonsgegevens niet aan derden verkopen . Onze werknemers en onze derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren . Verder hebben we passende beveiligingsmaatregelen genomen om ongeautoriseerde toegang tot en misbruik van persoonlijke informatie te verminderen.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die doorgelinkt zijn met onze website. We kunnen niet garanderen dat deze derde partijen uw persoonsgegevens beschermen of er op een betrouwbare manier mee omgaan. Wij raden u aan om voor gebruik de privacyverklaring van deze websites te lezen .

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van dergelijke wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijziging van uw persoonsgegevens

Indien u vragen heeft over ons Privacy Statement, of vragen omtrent toegankelijkheid en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

 

Full Service Hosting

Van Lieflandlaan 55
3571 AA Utrecht
Nederland
Website: https://fullservicehosting.online
E-mail: contact@fullservicehosting.online

 

Download Privacy Statement Full Service Hosting Nederlands

Vind je wat? Deel het!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
Share on Linkedin
Share on facebook
Share on Facebook
Share on email
Share via Email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Onze Diensten & Pakketten

WordPress Hulp met Development, Design en Content

DD&C Help per Uur

Bij Full Service Hosting staan we altijd klaar om je te helpen met je WordPress website wanneer je zelf iets niet kunt of er simpelweg geen tijd voor hebt.

Lees meer »
email hosting image

E-mail only

Wij bieden een Email only plan aan voor teams, families en groepen die hun eigen email domein en adressen willen.

Lees meer »
Large Hosting Pakket - Full Service Hosting Image

Large

Ons Large full service hosting pakket biedt zorgenvrije hosting voor bedrijven die tot 5 websites hebben, inclusief backup en update service van WordPress en plugins, email en beveiligingscertificaat.

Lees meer »
Medium Hosting + Divi

Medium + Divi

Alles wat je nodig hebt om snel online te gaan met ons medium hostingplan + Divi. Kortom, het is het soort service dat u van ons gewend bent, volledig, gecombineerd met de briljante opties voor het maken van websites die Divi biedt.

Lees meer »
Medium Hosting Pakket - Full Service Hosting Image

Medium

Ons Medium full service hosting pakket biedt zorgenvrije hosting voor bedrijven die tot 3 websites hebben, inclusief backup en update service van WordPress en plugins, email en beveiligingscertificaat.

Lees meer »
Small Hosting + Divi

Small + Divi

Alles wat je nodig hebt om snel online te gaan met ons small hostingplan + Divi. Kortom, het is het soort service dat u van ons gewend bent, volledig, gecombineerd met de briljante opties voor het maken van websites die Divi biedt

Lees meer »
Small Hosting Pakket - Full Service Hosting Image

Small

Ons Small Hosting Plan biedt zorgeloze hosting voor bedrijven met 1 website, inclusief back-up- en updateservice voor WordPress en plug-ins, e-mail en beveiligingscertificaat.

Lees meer »
WordPress Hulp met Development, Design en Content

DD&C Help per Uur

Bij Full Service Hosting staan we altijd klaar om je te helpen met je WordPress website wanneer je zelf iets niet kunt of er simpelweg geen tijd voor hebt.

Lees meer »
email hosting image

E-mail only

Wij bieden een Email only plan aan voor teams, families en groepen die hun eigen email domein en adressen willen.

Lees meer »
Large Hosting Pakket - Full Service Hosting Image

Large

Ons Large full service hosting pakket biedt zorgenvrije hosting voor bedrijven die tot 5 websites hebben, inclusief backup en update service van WordPress en plugins, email en beveiligingscertificaat.

Lees meer »
Medium Hosting + Divi

Medium + Divi

Alles wat je nodig hebt om snel online te gaan met ons medium hostingplan + Divi. Kortom, het is het soort service dat u van ons gewend bent, volledig, gecombineerd met de briljante opties voor het maken van websites die Divi biedt.

Lees meer »
Medium Hosting Pakket - Full Service Hosting Image

Medium

Ons Medium full service hosting pakket biedt zorgenvrije hosting voor bedrijven die tot 3 websites hebben, inclusief backup en update service van WordPress en plugins, email en beveiligingscertificaat.

Lees meer »
Small Hosting + Divi

Small + Divi

Alles wat je nodig hebt om snel online te gaan met ons small hostingplan + Divi. Kortom, het is het soort service dat u van ons gewend bent, volledig, gecombineerd met de briljante opties voor het maken van websites die Divi biedt

Lees meer »
Small Hosting Pakket - Full Service Hosting Image

Small

Ons Small Hosting Plan biedt zorgeloze hosting voor bedrijven met 1 website, inclusief back-up- en updateservice voor WordPress en plug-ins, e-mail en beveiligingscertificaat.

Lees meer »
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋,
kunnen we je helpen?